SHOWROOM
In onze showroom kunt u de nieuwste Subaru-modellen bewonderen, zoals de Subaru Trezia, XV, Forester of Outback.
In 2015 heeft Subaru een nieuwe Outback uitgebracht. Bekijk hem nu in onze showroom of online op http://subaruoutback2015.nl/
Ook op dieselgebied is subaru zijn tijd ver vooruit. Binnen kort in de showroom de nieuwe FORESTER DIESEL LINEARTRONIC CVT, maar nu al online http://www.foresterdieselcvt.nl/.

Wij zijn al sinds 1996 Subaru-dealer, waardoor wij de nodige ervaring en expertise hebben mogen opbouwen rondom Subaru en de daarbij horende technische onderdelen. Natuurlijk bent u tijdens onze openingstijden van harte welkom voor meer informatie. Wilt u een proefrit maken in één van onze Subaru-modellen, dan is dit natuurlijk ook geen probleem: klik hier voor het maken van een afspraak.

subaru-modellen-1700x400

 

OCCASIONS
Wilt u een tweedehands auto kopen of verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keuze aan diverse merken zoals Daihatsu, Fiat, Ford, Hyundai, Lexus, Mercedes en meer. Voordat wij een occasion te koop aanbieden, hebben wij deze laten controleren door onze specialisten. Zo bent u verzekerd van een veilige en goede aankoop. Benieuwd? Bekijk dan ons huidig aanbod.

Occasions2-1700x400